Bedrijf in de kijker: AET

Willy Naessens Industriebouw bouwde voor AET de grootste parkeergarage van Europa. Kelly en de zaakvoerder van AET kenden elkaar al jaren vanuit dit opzicht. AET was uiteraard altijd aanwezig op de talrijke events georganiseerd door de Willy Naessens Group, met andere woorden… georganiseerd door Kelly gedurende een 15-tal jaar. Het was voor AET dan ook geen moeilijke keuze om Kelly te vragen om hun event te organiseren. De rest is geschiedenis.

AET

Antwerp Euroterminal (AET) is de grootste multifunctionele terminal in Europa en de thuishaven voor de schepen van de Grimaldi Group. AET ligt in de Antwerpse haven en is gespecialiseerd in verschillende soorten cargo en verwerkt dagelijks breakbulk, containers, project cargo, heavy lifts en auto’s.

Openingsevent

Niet elke gelegenheid verdient een spetterend feest. Hoewel… Voor de opening van de grootste parkeergarage van Europa mocht wel eens alles uit de kast gehaald worden. De locatie van het event was een logistieke uitdaging. Het event ging door op de bovenste verdieping van deze parkeergarage, uniek en what a view, anderzijds ook wel niet evident maar alles kan, zeker met Sparkel Communication en een straf uitgewerkt draaiboek!

Het organiseren van een bedrijfsevent biedt een mogelijkheid om bestaande klanten te waarderen en de relatie met hen te versterken. Door hen uit te nodigen voor een exclusief evenement kunnen bedrijven hun loyaliteit tonen en hen de kans geven om te netwerken en in contact te komen met het bedrijf en zijn medewerkers.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!