Wie zijn we?

We werken met de beste freelancers, experts in hun vakgebied. We leggen onze expertises samen en helpen je met je contentstrategie, de redactie en vormgeving van je magazines, de content voor je social media, de productie van je video, …

We kennen de knepen van het vak

We weten waar de beste partners zitten om grootse dingen mee te verwezenlijken, voor éénder welk marketingfacet.

Met meer dan 100 professionele en enthousiaste freelancers en vaste leveranciers laten we ook jouw communicatie, zowel intern als extern, terug sparkelen.

Op maat van het project en het budget vormen én coördineren we teams van fotografen, webdevelopers, stylisten, SEA-experten, copywriters, grafisch vormgevers, …

IMG_8062
IMG_8138

Onze ziel, onze passie

In veel firma’s zit geen fulltime marketingspecialist, logisch ook.
Maar… enkel iemand die fulltime met marketing bezig is, kent natuurlijk ook de knepen van het vak. Marketing kan je business naar een hoger niveau brengen, daar moet je niet aan twijfelen.

Overtuigen dat het belangrijk is om op de juiste manier bij de juiste doelgroep aanwezig te zijn, moeten we meestal niet meer doen. Maar hoe begin je er nu aan?

Wel, dat doen wij voor jou.
We ontzorgen met plezier zodat jij je kan focussen op je core-business. Het enige wat jij nog moet doen, is zien dat het goed is.

Ons team

6

Kelly

Supreme Boss

7

Rani

Content Wizard

 

8

Sam

Data Whisperer

10

Delphine

Digital Jedi

grafisch - celine

Céline

Design Ninja

Kopie van Kopie van sjablonen voor op website - team (3)

Shari

Strategy Enabler

Kopie van Kopie van sjablonen voor op website - team (5)

Bram

Web Designer & Front-End Developer