Cases

We werken voor kleine en grote bedrijven, voor start-ups en gevestigde waarden. Maar vooral voor bedrijven die willen groeien!

Decebra is een familiebedrijf, gevestigd in Sint-Niklaas. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verhuur van kantoorgebouwen, logistiek en industrieel vastgoed op strategische toplocaties. 

Als gevestigde waarde in Oudenaarde en omstreken, heeft Clarysse een geschiedenis die teruggaat tot ongeveer 1650, toen de brouwerij werd opgericht. Wat begon met het geprezen Felix-bier, leidde in 1987 tot de eerste bierhal in Oudenaarde. Vandaag zijn er zeven Prik&Tik-winkels onder de naam Clarysse. 

Devagro is een bouwbedrijf dat geëvolueerd is tot een voorloper in recyclage en circulariteit. Ze bieden oplossingen voor totaalprojecten, afbraak, grondverzet, bodemsanering en infrastructuurwerken…

Bike Care Wim is dé fietsenwinkel in Avelgem waar je kwaliteit en service vindt.

Met Build, Concrete, Pools, Food & Invest vat je alle activiteiten van de Willy Naessens Group samen.

Van den Dorpe / Heavy Handling verkoopt en verhuurt zowel heftrucks als zwaar industrieel materiaal. Ook voor onderhoud en herstelling kan je bij hen terecht.  

Brustor is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in zonwering. Hun uitgebreide assortiment omvat (op maat gemaakte) terrasoverkappingen, screens, knikarmschermen en verandazonwering.

Meliopus ontzorgt je als allround facilitair bedrijf rond alles wat te maken heeft met bedrijfsvastgoed en facility management.

S.O.S. Renting te Zeebrugge is een verhuurbedrijf voor mobiele toiletten, machines en bouwmaterieel.

iFiRE is dé Belgische haardenproducent bij uitstek. De focus van iFiRE ligt op de ontwikkeling van stijlvolle haarden die eenvoudig zijn in gebruik en beschikken over exclusieve eigenschappen.

WINLOCK is koploper met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren.

Atelier Souffriau is een groeiend in-store-beenhouwerijconcept, steeds binnen Delhaize en heeft 25+ vestigingen verspreid over Vlaanderen.

Franky Fresh Food is dé versleverancier voor slagers, traiteurs, delicatessenzaken, broodjeszaken, grootkeukens en zelfstandige warenhuizen.

Buro Modern is een gerenommeerd interieurinrichter voor kantoren. Ze hebben geslaagde samenwerkingen met onder andere Agristo, I-Mens, Voka, Matexi,…

ConfiService is een groothandel gespecialiseerd in individueel verpakte cakes & koekjes, chocolade artikelen, confiserie, …

Tiny Fox is een klein maar gezellig vakantiehuisje voor 2 à 4 personen gelegen aan de rand van het Kluisbos met een waanzinnig uitzicht.

Villa Lobo is een bedrijvencentrum in het hartje van oudenaarde. Er hangt een huiselijke en gezellige sfeer in elk kantoor.

Bourgon is het huismerk van de firma Franky Fresh Food. Het bedrijf heeft een uitgebreid gamma van ambachtelijke vleeswaren.

Dankzij het onafhankelijke en deskundige milieu-advies van Evi vind je dé oplossing voor je milieu-uitdagingen.

AET

Antwerp Euroterminal NV (AET) is de grootste multifunctionele terminal in de haven van Antwerpen, en de thuishaven voor schepen van de Grimaldi Groep.