Cases

We werken voor kleine en grote bedrijven, voor start-ups en gevestigde waarden maar vooral voor bedrijven die willen groeien!

WINLOCK is koploper met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren.

Atelier Souffriau is een groeiend in-store-beenhouwerijconcept, steeds binnen Delhaize en heeft 25+ vestigingen verspreid over Vlaanderen.

Franky Fresh Food is dé versleverancier voor slagers, traiteurs, delicatessenzaken, broodjeszaken, grootkeukens en zelfstandige warenhuizen.

Buro Modern is een gerenommeerd interieurinrichter voor kantoren. Ze hebben geslaagde samenwerkingen met onder andere Agristo, I-Mens, Voka, Matexi,…

ConfiService is een groothandel gespecialiseerd in individueel verpakte cakes & koekjes, chocolade artikelen, confiserie, …

Tiny Fox is een klein maar gezellig vakantiehuisje voor 2 à 4 personen gelegen aan de rand van het Kluisbos met een waanzinnig uitzicht.

Villa Lobo is een bedrijvencentrum in het hartje van oudenaarde. Er hangt een huiselijke en gezellige sfeer in elk kantoor.

Bourgon is het huismerk van de firma Franky Fresh Food. Het bedrijf heeft een uitgebreid gamma van ambachtelijke vleeswaren.

Dankzij het onafhankelijke en deskundige milieu-advies van Evi vind je dé oplossing voor je milieu-uitdagingen.

AET

Antwerp Euroterminal NV (AET) is de grootste multifunctionele terminal in de haven van Antwerpen, en de thuishaven voor schepen van de Grimaldi Groep.