Bedrijf in de kijker: EVImilieuadvies

EVImilieuadvies had nood aan een sterke merkidentiteit om haar boodschap over te brengen en als autoriteit in de markt gezien te worden. Hiervoor werden wij ingeschakeld. Enkel het logo bestond al, voor de rest kregen wij carte blanche om ons ding te doen, passend bij haar identiteit.

EVImilieuadvies

EVImilieuadvies is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van milieuadvies. Ze heeft als missie organisaties te begeleiden naar een duurzamere toekomst. En dit is een missie die we alleen maar kunnen steunen…

Huisstijl

In nauwe samenwerking met Evi van EVImilieuadvies ontwikkelden we een huisstijl die perfect aansloot bij haar waarden en expertise. Door zorgvuldig de juiste kleurenpaletten, typografie en visuele elementen te selecteren, werd er een nieuwe huisstijl gecreëerd die een consistente en professionele uitstraling heeft en volledig in lijn is met de duurzaamheidssector waarin ze opereert.

Website

We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke en informatieve website voor EVImilieuadvies. Onze web developer ontwierp en bouwde een moderne en responsieve website die de expertise en diensten van het adviesbureau duidelijk communiceerde. De website werd voorzien van boeiende content en geoptimaliseerd voor conversies.

Grafisch design

Onze design ninja zorgde voor het grafisch design van diverse materialen voor EVImilieuadvies. Zij ontwikkelde professionele en aantrekkelijke ontwerpen voor brochures, een roll-up en visitekaartjes. Deze ontwerpen werden in lijn gebracht met de nieuwe huisstijl van EVImilieuadvies, waardoor er consistentie en herkenbaarheid ontstond. We kozen om de brochures en visitekaartjes niet op ‘gewoon’ papier te drukken maar kozen voor een specifieke papiersoort en -dikte die de duurzaamheid van EVImilieuadvies extra benadrukt.

Copywriting

We verzorgden de copywriting voor EVImilieuadvies. We schreven overtuigende en informatieve teksten voor de website, brochures en andere marketingmaterialen. En hierbij werd de nadruk gelegd op de voordelen van duurzaamheid, de expertise van EVImilieuadvies en de impact die organisaties kunnen maken door groenere keuzes te maken.

Sociale media

Onze content wizard startte een LinkedIn-bedrijfspagina op voor EVIMilieuadvies, compleet met bijhorende info en profielfoto en omslagbanner. 

We gaven EVImilieuadvies een kleine LinkedIn- opleiding en zetten haar op weg met een 15-tal visuals zodat ze zelf verder haar socials kan onderhouden en up-to-date houden. Met de LinkedIn-posts delen we duurzaamheidsnieuws, tips en inzichten, en bevorderen we op die manier de diensten en successen van EVImilieuadvies.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!