Bedrijf in de kijker: ConfiService

ConfiService wou hun klanten betoveren en inspireren met aantrekkelijke seizoenbrochures. Ze begrepen dat een doordacht grafisch design van essentieel belang was om hun assortiment tijdens de verschillende seizoenen te presenteren en te verkopen… Daarom hebben ze onze hulp ingeschakeld.

ConfiService

ConfiService is een gerenommeerde groothandel in chocolade en zoetwaren uit Waregem. Ze onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit van hun producten en hun focus op klanttevredenheid. En geloof ons… Hun chocolade is héérlijk!

Sintbrochure

Ter gelegenheid van Sinterklaas wou ConfiService een Sinterklaasbrochure laten ontwerpen. En aangezien we ieder jaar ons schoentje gevuld met lekkers en worteltjes klaarzetten, was deze opdracht ons op het lijf geschreven. We selecteerden kleurpaletten, typografie en beeldmateriaal die de feestelijke en zoete aspecten van het seizoen weerspiegelden.

Paasbrochure

Sinterklaas was heel tevreden met de Sinterklaasbrochure en had een goed woordje gedaan bij de paashaas, waardoor we voor ConfiService ook hun Paasbrochure mochten maken. We zetten onze design ninja in om een aantrekkelijke en professionele brochure te creëren. We ontwikkelden een heldere en overzichtelijke lay-out om de producten van ConfiService op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!