Bedrijf in de kijker: Decebra

Decebra benaderde ons om hen te ondersteunen bij het organiseren van hun evenement, de eerste kolomzetting van hun innovatieve hoogbouw op Eigenlopark in Sint-Niklaas. Daarnaast wilden ze dat dit op de juiste manier onder de aandacht werd gebracht door middel van een doeltreffend persbericht en wensten ze grafisch materiaal dat op het evenement kon worden gebruikt. Ze wilden ook hun online aanwezigheid versterken door een LinkedIn-pagina te lanceren. Decebra zocht naar ondersteuning bij het opzetten en beheren van deze pagina, zodat ze professioneel konden communiceren met hun doelgroep en hun netwerk verder konden uitbreiden.

Decebra

Decebra is een familiebedrijf, gevestigd in Sint-Niklaas. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verhuur van kantoorgebouwen, logistiek en industrieel vastgoed op strategische toplocaties. Met 400.000 vierkante meter vastgoed in het Waasland, staan ze bekend om innovatieve projecten. Kernwaarden zoals creativiteit, gedrevenheid, duurzaamheid en een realistische benadering van de markt worden door hen hoog in het vaandel gedragen.

Event

Sparkel organiseerde een feestelijk event voor de eerste kolomzetting van Decebra’s innovatieve hoogbouw op Eigenlopark in Sint-Niklaas. Ontzorgen was hier het keyword. Wij zorgden voor de uitnodiging, de uitstraling, de organisatie, de cateraar, het officieel gedeelte, de opbouw, de afbraak, de techniek, de accommodatie, de aankleding, etc. Kortom, een topevent zonder zorgen.

Pers

We hebben de uitnodiging voor Decebra’s evenement ontworpen, waaronder een variant voor de pers. Daarnaast hebben we het persbericht opgesteld en voorzien van een professionele en aantrekkelijke lay-out. Bovendien hebben we ook persmapjes voorzien, waarin alle benodigde informatie en materialen werden opgenomen, om de pers een compleet en informatief pakket te bieden.

LinkedIn

We hebben de LinkedIn-pagina van Decebra gelanceerd en deze in een aantrekkelijk jasje gestoken met een mooie omslagbanner en profielfoto. Daarnaast kunnen ze bij ons terecht voor professionele posts die hun pagina verder versterken.

Grafisch werk

Decebra kan ook bij ons terecht voor grafisch materiaal. Voor hun recente evenement hebben we balpennen, beachflags, notitieboekjes, paraplu’s, persmapjes en een roll-up banner voorzien. Deze zijn ontworpen om de branding van Decebra te versterken en een consistente uitstraling te bieden tijdens het evenement.

Daarnaast hebben we een speciaal tintje toegevoegd aan hun gastvrijheid met een gepersonaliseerd chocoladegeschenkje bij vertrek. Dit zorgt niet alleen voor een memorabel afscheid voor de gasten, maar draagt ook bij aan de positieve ervaring van het evenement.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!