Bedrijf in de kijker: Van den Dorpe / Heavy Handling

Van den Dorpe kwam oorspronkelijk bij ons terecht met de vraag of we hen konden helpen met het design voor een nieuwe website. En of we dat wilden… een mooi bedrijf en dan nog eens uit de regio! 

Van den Dorpe / Heavy Handling

Van den Dorpe/ Heavy Handling verkoopt en verhuurt zowel heftrucks als zwaar industrieel materiaal. Ook voor onderhoud en herstelling kan je bij hen terecht. Ondertussen zijn er zo’n 100-tal medewerkers aan het werk, verdeeld over Oudenaarde en Kallo. 

Grafisch werk

Grafisch werk waarbij we de kenmerken en voordelen van hun producten benadrukken? Dat is precies waar wij in ondersteunen.

Met een doelgerichte onepager tillen we graag de presentatie van onder andere deze stapelaar naar een hoger niveau.

Social media posts

Om het contentcreatieproces zo efficiënt mogelijk te doen verlopen, stelt onze content wizard iedere maand een contentkalender op met enkele voorstellen van topics.

Dit wordt vervolgens besproken met de klant en daarna gaat onze wizard aan het werk en neemt ze de creatie van de visuals en teksten voor haar rekening. Als de content goedgekeurd wordt door de klant, verschijnen de posts op de verschillende sociale media kanalen.

Webdesign

We hadden de eer om het design te maken van de huidige website voor Van den Dorpe / Heavy Handling. Vroeger hadden beide bedrijven hun eigen, ietwat verouderde website, los van elkaar. Wij integreerden beide bedrijven in één duidelijk design. Het design van een website is belangrijk om verschillende redenen, omdat het direct van invloed is op hoe gebruikers de site ervaren en ermee omgaan. Eerste indruk, gebruiksvriendelijkheid, geloofwaardigheid, responsiviteit,… speelden allemaal mee bij het uitwerken van dit webdesign.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!