Bedrijf in de kijker: Devagro

Devagro heeft ons benaderd voor hun grafisch werk en wij zijn enthousiast om met hen samen te werken. Met onze expertise zullen we hun visie vertalen naar grafische ontwerpen die de unieke identiteit van Devagro benadrukken en versterken.

Devagro

Devagro is een bouwbedrijf dat geëvolueerd is tot een voorloper in recyclage en circulariteit, waarbij gestreefd wordt naar een duurzame toekomst. Ze bieden oplossingen voor totaalprojecten, afbraak, grondverzet, bodemsanering en infrastructuurwerken. Met moderne betoncentrales in Desselgem en Harelbeke leveren ze hoogwaardige betonproducten. Hun missie is om de bouwsector te transformeren naar een meer milieuvriendelijke en circulaire industrie.

Grafisch werk

Als trotse partner van Devagro waren we verheugd het ontwerp van hun onthaalbrochure te verzorgen. Deze brochure is bedoeld om nieuwe werknemers te ondersteunen bij het begrijpen van het bedrijf, boordevol praktische tips om hen te begeleiden tijdens hun opstart. Met plezier hebben we deze brochure een levendig oranje Devagro-jasje gegeven.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!