Bedrijf in de kijker: Brustor

Eind 2022 contacteerde Brustor ons met de vraag of wij iemand met zwangerschapsverlof konden vervangen. Onze taken bestonden oorspronkelijk uit het maken en publiceren van organische sociale media posts en advertentiecampagnes.

Onze samenwerking verloopt zo soepel dat Brustor (zelfs na terugkomst van de collega) beroep op ons blijft doen voor het sociale media management.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Brustor

Brustor is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in zonwering.

Hun uitgebreide assortiment omvat terrasoverkappingen, screens, knikarmschermen en verandazonwering. Bovendien bieden ze ook op maat gemaakte terrasoverkappingen aan.

Wat Brustor echt onderscheidt, is hun reputatie voor hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen.

Sociale media management

Iedere maand stelden we samen met Brustor’s marketingteam een sociale media contentkalender op, gebaseerd op actuele promoties, relevante onderwerpen en hun producten. 

Als deze kalender goedgekeurd was, begonnen we met het creëren en plannen van de sociale media berichten met behulp van hun eigen social media contentplannings-tool. Hierdoor hadden ze steeds een duidelijk overzicht van de vooruitgang in de contentkalender.

Social media advertenties

Voor Brustor mochten we meerdere Facebook-advertentiecampagnes op poten zetten, onder andere om de voorjaarsacties en de lancering van twee innovatieve terrasoverkappingen in de spotlights te plaatsen.

We hebben verschillende advertentieformats en teksten getest om de beste resultaten te behalen. En als je de cijfers bovenaan de pagina ziet, kunnen we van een succes spreken!

Deze campagnes liepen niet alleen in België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!