Bedrijf in de kijker: Willy Naessens Group

Kelly was 13 jaar lang Marketingmanager van de Willy Naessens Group. Ze kent het bedrijf dus door en door. Niet onlogisch dat de hulp van Sparkel Communication af en toe nog eens ingeschakeld wordt… én met veel plezier; een stukje hart werd er achtergelaten.

Willy Naessens Group

Met Build, Concrete, Pools, Food & Invest vat je alle activiteiten van de Willy Naessens Group samen.

Willy Naessens Build is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes en landbouwgebouwen.

Willy Naessens Concrete staat in voor de productie van verschillende prefabbetonelementen.

Bij Willy Naessens Pools kan je terecht voor de bouw van een zwembad, maar ook voor alle producten in en rond jouw zwembad. 

De specialisatie van Willy Naessens Food is de distributie van voedingswaren en de productie van bereide maaltijden.

Als vijfde tak hebben we Willy Naessens Invest die zich richt op diverse investeringen. 

Cartoons

Voor de presentatie naar aanleiding van ‘Onderneming van het Jaar’ werd ons gevraagd om enkele geanimeerde cartoons van de persoon Willy Naessens te maken, om de presentatie wat te pimpen. 

Als er nu één persoon ter wereld is die wel een eigen cartoonversie verdient, is dat zonder twijfel Willy Naessens.

Alleen maar respect en héél blij dat ze de wedstrijd uiteindelijk wonnen! Zou het aan onze cartoons liggen?

Events

16 jaar lang organiseerde Kelly alle events van de Willy Naessens Group. Het huwelijk van Willy en Marie-Jeanne, 16x de tent van Willy Naessens op Waregem Koerse, 2x het BK Mennen, lunches met topchefs, jachtweekends in Frankrijk, oldtimerrally’s, openingen van nieuwe vestigingen, persoonlijke verjaardagen, de jaarlijkse wijding, … ja, Willy houdt wel van een feestje.
Maar de kers op de taart na al die feestjes, was zonder twijfel de organisatie van het 60-jarig bestaan van de Willy Naessens Group in mei 2023. Wat een feest! Er zal nog jaren over gesproken worden!

Dochterbedrijven

Sparkel Communication werkt nog altijd voor veel bedrijven van de Willy Naessens Group.
Marblo, Atelier Souffriau, Franky, Bourgon en LCV zijn bedrijven binnen de Group waarbinnen Sparkel Communication nog altijd met héél veel liefde actief is.

13 jaar gepassioneerd actief binnen de Group, heel veel dankbaarheid voor de manier waarop de Willy Naessens Group Sparkel ondersteunt, kortom… alleen maar liefde en respect!

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!