Bedrijf in de kijker: Franky Fresh Food

Franky Fresh Food wil hun positie op de markt versterken en een sterke online aanwezigheid opbouwen. Ze begrijpen dat sociale media een krachtig platformen is om hun doelgroep te bereiken en te betrekken. Daarom schakelen ze onze expertise in om hun sociale mediastrategie te optimaliseren.

Franky Fresh Food

Franky Fresh Food is dé versleverancier voor slagers, traiteurs, delicatessenzaken, broodjeszaken, grootkeukens en zelfstandige warenhuizen.

Een bijzonder uitgebreid gamma vleeswaren en kazen, specialiteiten, maar ook diepvries wordt wekelijks met veel zorg bij de klant aan huis geleverd via een uitgebreid eigen distributienetwerk.

Wat ooit begon als groothandel in charcuterie is intussen uitgegroeid tot een versleverancier met een uitzonderlijk ruim assortiment van meer dan 8000 food en non-food producten.

Sociale mediastrategie

We ontwikkelden een strategische aanpak voor de sociale media van Franky Fresh Food. Hiervoor analyseerden we de doelgroep en identificeerden we de meest effectieve sociale mediakanalen om hen te bereiken. Daarnaast ontwikkelden we een contentstrategie om boeiende en relevante inhoud te creëren die de merkwaarden en producten van Franky Fresh Food weerspiegelen.

Sociale media management

Sparkel Communication beheert de sociale media-accounts van Franky Fresh Food, waarbij we op een consistente basis kwalitatieve content plaatsen en de betrokkenheid van de doelgroep stimuleren. Zo creëren we een merkstem en zorgen we voor een visueel aantrekkelijke presentatie van de producten.

Sociale media advertenties

Onze digital marketeer zet sociale media advertenties in om de zichtbaarheid van Franky Fresh Food te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Dit doet hij door de juiste doelgroepsegmenten te identificeren en doelgerichte advertentiecampagnes te creëren. Dit omvat het ontwerpen van aantrekkelijke advertentie-afbeeldingen en het opstellen van overtuigende advertentieteksten om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Er worden advertenties opgemaakt om speciale promoties in de kijker te zetten en hun beursstanden in de kijker te plaatsen.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks leveren we op maat gemaakte rapporten aan Franky Fresh Food, waarin de prestaties van hun sociale media-activiteiten worden geanalyseerd. Deze rapporten omvatten statistieken zoals betrokkenheid, bereik en conversies. Deze rapportages omvatten ook alle statistieken met betrekking tot hun sociale media prestaties.

Op basis van deze gegevens kunnen we inzicht krijgen in de effectiviteit van de sociale mediastrategie en waar nodig aanpassingen doorvoeren.

Door middel van een strategische sociale mediastrategie, actief beheer van de sociale media-accounts, doelgerichte advertenties en regelmatige rapportage slagen we erin hun merk te versterken, hun klantenbestand uit te breiden en een loyale community op te bouwen.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!