Bedrijf in de kijker: Buro Modern

Buro Modern kwam al een paar keer aankloppen bij Sparkel Communication voor verschillende losse opdrachten. Ze werken voor bepaalde zaken al samen met andere marketingpartners waar ze tevreden van zijn. Wij zijn de eerste om te zeggen dat wanneer je tevreden bent van een partner, je dit ook zo moet houden. Zo werken wij zelf ook. We vinden het trouwens ook heel plezant en het verhoogt onze creativiteit om af en toe eens uitgedaagd te worden voor welomlijnde projecten.

Buro Modern

Buro Modern zorgt voor kantoorinrichting op maat voor jouw bedrijf. Als bedrijf kan je bij hen kantoormeubilair aankopen. Als bedrijf kan je ook dat stapje verder gaan en kiezen voor Buro Modern als partner voor jouw complete kantoorinrichting. Coördinatie en uitvoering, van casco tot en met het laatste kleuraccent. Alles inbegrepen.

Led-boarding

Buro Modern had al vele jaren dezelfde bewegende ledboarding-reclame op Zulte-Waregem. Tijd om eens iets nieuw te proberen. Wij kregen carte blanche om er iets opvallend van te maken met leuke animaties, een dynamische ledboarding. Tegenwoordig zien de supporters van Zulte-Waregem meer dan alleen voetbal…

Voetbal is één van de meest populaire sporten ter wereld en trekt enorme kijkersaantallen, zowel in het stadion als via tv-uitzendingen. Voetbalwedstrijden trekken fans van verschillende leeftijden, interesses en demografische kenmerken. De heldere en levendige led-schermen trekken de aandacht van het publiek en zorgen ervoor dat de reclameboodschappen die er op komen goed zichtbaar zijn, zelfs op grote afstand.

Summerevent

Buro Modern wou in de zomer van 2022 een summer event organiseren en riep hiervoor onze hulp in. We houden wel van een goed feestje en hebben dus geen seconde getwijfeld… De expertise van Kelly werd ingezet en we ontzorgden de klant van de volledige organisatie, bleven binnen het beoogde budget en zorgden voor een feestje waar nog vele jaren over nagepraat zal worden.

Een bedrijfsevent biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met potentiële klanten, zakelijke partners, leveranciers en andere belangrijke relaties. Het brengt mensen samen in een informele en sociale setting waardoor waardevolle contacten gelegd kunnen worden die kunnen leiden tot nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingsverbanden en klantenrelaties.

Extra sparkel nodig?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!