Online

De online wereld is niet meer weg te denken. Een merk of bedrijf dat online niet aanwezig is en toch wil groeien… moeilijke combinatie. Wij zijn de extra brains voor jouw digitale groei.

Waarom online marketing?

Online marketing is het promoten van je product of dienst via het internet. Dit kan op veel verschillende manieren en via allerlei kanalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer uitgebreid. Enkele van de meest gebruikte online marketingmiddelen hierbij zijn websites, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, blogs, whitepapers, online bannering, emailmarketing en remarketing. Al deze kanalen hebben uiteraard andere eigenschappen waardoor ze wel of niet nuttig zijn voor jouw bedrijf.
Wat is nu voor jouw merk of bedrijf de beste strategie?

Er verloopt steeds meer communicatie via internet. Dat houdt natuurlijk ook in dat er steeds meer en nieuwere mogelijkheden zijn voor online marketing. Met online marketing is het mogelijk om de resultaten te meten en te analyseren en het is mogelijk om te personaliseren en daarom goed in te spelen op de interesses en wensen van mogelijke klanten. In tegenstelling tot traditionele marketing is online marketing ook heel wendbaar. Je kan sneller schakelen, bijsturen en reageren.

Zo’n gerichte communicatie is bovendien niet alleen interessant voor jouw bedrijf, maar ook voor de online consumenten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ongeveer 75% van de online consumenten gefrustreerd raakt door online advertenties die niet bij hen passen. Het wordt dus tijd om de “one-size-fits-all” techniek bij het vuilnis te zetten.

Vergeet ook niet dat je online en offline marketingactiviteiten geen vijanden hoeven te zijn. Integendeel, stem ze goed af op elkaar en ze zullen elkaar versterken. 1+1 is in dit geval zeker 3, want in onze online wereld kan je met een goede online-offline marketing combinatie net het verschil maken.

Ons beter leren kennen?

Wij staan alvast te popelen om jou te leren kennen!